Станції «Олімпійська» і «Палац спорту» Київського метрополітену сьогодні ввечері впродовж години будуть закриті у зв'язку з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) й «Шахтар» (Донецьк), передає УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу столичної підземки. 

«16 квітня 2014 року з 19:00 до 20:00 станція «Олімпійська» буде зачинена для пасажирів на вхід та вихід, а станція «Палац спорту» – на вихід. На час закриття поїзди слідуватимуть повз станцію «Олімпійська» без зупинки», – йдеться у повідомленні.

Водночас, як зазначили на підприємстві, з 17:30 до закінчення руху на Куренівсько-Червоноармійській лінії буде збільшено кількість поїздів. Після закінчення футбольного матчу на Святошинсько-Броварській й Сирецько-Печерській лініях передбачено додаткові резервні поїзди, які видаватимуться в разі збільшення пасажиропотоку.

Якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищуватиме перевізну спроможність, імовірне запровадження обмежень на вхід пасажирів до станцій «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» та «Палац спорту», попереджає прес-служба підземки.

У КП «Київський метрополітен» наголошують, що такі заходи спрямовані «на організацію безпечного перевезення пасажирів та високої культури їхнього обслуговування», і просять ставитися із розумінням до запроваджених обмежень.