Уже стало доброю традицією на День газети (а «Урядовий кур’єр» святкує свій День народження 28 жовтня) збирати в редакції власних кореспондентів, які працюють у 19 обласних центрах України та Автономній Республіці Крим. На 23-річчя газети власкори приїхали заздалегідь, зустріч відбулася минулої п’ятниці.

Виступ редактора відділу кореспондентської мережі Лариси КОНАРЕВОЇ був лаконічним і діловим

Керівництво редакції підготувало до cвята сюрприз. Напередодні з власкорами запровадили онлайн-зв’язок через скайп. Відтепер раз на тиждень власні кореспонденти мають змогу віртуально, перебуваючи за межами редакції, побувати на планірці газети, почути огляд номера, який вийшов у світ, самим зробити тижневий огляд номерів, обрати кращі матеріали, вказати на недоліки, запропонувати цікаві теми та основне – бути у вирі подій, якими живе видання, почуватися невід’ємною частиною редакційного колективу.

Свій виступ завідувач відділу передплати Анатолій ВОЛОШИНЕНКО побудував на оптимістичних аргументах

Під час наради власкори обговорювали питання передплатної кампанії, спілкувалися з редакторами профільних відділів, висловлювали свої пропозиції та побажання щодо вибору актуальних тем, які є резонансними в суспільстві, відповідають державним і національним інтересам.

Власкор з Миколаївщини Олена ІВАШКО презентувала "Районний проект: як зробити його успішним?"

До наради власкори ретельно підготувалися, презентували власні проекти. Так, власний кореспондент у Харківській області Світлана Галаур підготувала огляд про перебіг передплатної кампанії у великому мільйонному місті. Вона, зокрема, розповіла про співпрацю з керівниками великих підприємств, налагодження партнерських зв’язків з місцевими телерадіокомпаніями та представниками «Укрпошти», які допомагають пропагувати газету, роблять її більш упізнаваною і популярною серед інших видань.

У презентації Олександра ВЕРТІЛЯ, власкора із Сумської області, прозвучало раціональне зерно

Про співпрацю з державними установами, зокрема головами міських та районних держадміністрацій, управліннями юстиції, прокуратури, міліції, службами зайнятості розповів у своєму огляді власний кореспондент у Сумській області Олександр Вертіль.

Креативні ідеї від головного редактора Сергія БРАГИ

Олександр Вертіль часто у своїх матеріалах пише про життя глибинки, проблеми місцевого самоврядування, життя аграріїв. Його репортажі з митниці, прикордонних загонів, лісгоспів цікаві не лише для читачів. Користь тут обопільна. Герої його публікацій стають читачами, друзями газети, постійними передплатниками.

Власкори Світлана ІСАЧЕНКО  (Чернівецька область) та Євдокія ТЮТЮННИК (Чернігівська область) спілкуються з старшим літредактором Лідією КОВАЛЕНКО

Олена Івашко, власкор у Миколаївській області, виступила з оглядом, як районний проект зробити успішним, а Інна Омелянчук, власкор з Рівненщини, розповіла про тематику матеріалів, якими можна зацікавити глибинку.

Під час презентації проектів

Досвід власкорів, які представляли на нараді свої проекти, викликав жваве обговорення серед учасників. Позитивні моменти, нові ідеї учасники наради детально проаналізували та обговорили. Їх використають для ефективної роботи у передплатній кампанії. 

Власкорівська сім'я (фото на згадку)

БІЛЬШЕ ФОТО ДИВІТЬСЯ ТУТ.  Фоторепортаж Олександра ЛЕПЕТУХИ