Невеличке кафе, де рівнянка Тетяна Цвик працює барменом, кожної пори року «перевтілюється» в іншу казку. Нині тут казка Великодня, причому створена виключно її фантазією. В умілих руках Тетяни звичайні, ще «сонні» гілки перетворилися на привабливе Великоднє дерево: полаковане, прикрашене її ж роботи писанками, воно просто-таки усміхається на всі боки. І на тлі наших суцільних проблем створює людям хороший настрій, а це ж так важливо — налаштуватися на позитив, твердять психологи. Особливо у переддень найбільшого християнського свята.

— Щось створювати власними руками для мене справжня віддушина. Можу до пізньої ночі чи навіть до ранку просидіти над вишивкою — чи то звичайними нитками, чи модним нині бісером. Або ж, як кажуть, на одному подиху зв’язати спицями для чоловіка светр чи гачком оригінальний килимок для підлоги. Від цього отримую задоволення.

А ще вона вмить виготовить ікебану просто-таки з підручних матеріалів, та таку, що неодмінно впишеться в інтер’єр і додасть йому особливого шарму!

Тетяна каже — її дім уже перенасичений творчістю, тож залюбки дарує оригінальні ідеї клієнтам кафе. Скажімо, звичайні картонні коробки, в яких отримує продукцію, не здає на макулатуру, а за лічені години перетворює на мистецькі шедеври: вона так вправно «вдягає» їх у кольорові наряди, що лише встигай спостерігати! Робить це із… пап’є-маше — зі старих журналів чи використаних каталогів: навіщо, каже, викидати те, що є під руками? До того ж у такий спосіб ми бережемо природні ресурси, що відновлюються не так швидко, як нам хотілося б: усе починається з малого.

Цієї мотивації для неї цілком достатньо, щоб відчути, що воно таке — жіноче щастя. Гарної щасливої долі рівнянка щиро бажає Україні, адже вона теж жіночого роду…