Два невеличких намети в Сінгапурі, що пропонують страви традиційної кухні, стали першими вуличними точками, офіційно визнаними гідом «Мішлен». Про це повідомляє місцеве видання The Straits Times.

«Мішлен» випустив перший у своїй історії гід по ресторанах Сінгапуру. До нього увійшли 29 точок, зокрема й дві вуличні лавки — Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice і Noodle and Hill Street Tai Hwa Pork Noodle, отримали по одній мішленівській зірці.

Власник Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle Чан Хон Мень сподівається, що потрапляння вуличних наметів в ресторанний рейтинг «Мішлена» залучить ще більше молоді. «Нині головна проблема нашого бізнесу — вік: у галузі працюють в основному люди старшого покоління, у яких немає молодих наступників», — наголосив він.

Отримання зірки «Мішлен» поки що жодним чином не вплинула на ціни в Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle: за словами Чана, він не планує найближчим часом підвищувати ціни на свою фірмову страву — рис з куркою, які можна придбати нині за 1,40 долара.

Укрінформ