ВИЗНАННЯ. Однією із яскравих подій року, що минає, стало проведення автоперегонів «Прайм Ялта ралі». Тепер ці змагання набули міжнародного статусу й одразу були визнані найкращим етапом Кубка світу в сезоні. За що і отримали винагороду — Кубок «2011 IRC season Prime Yalta rally trophy». Цього тижня президент Автомобільної федерації України Євген Червоненко урочисто вручив Кубок першому заступникові голови Ради міністрів Криму Павлові Бурлакову.

Емоції переповнюють. Фото з сайту yaltarally.com

«Ми обійшли серйозних конкурентів. Те, що Ялта отримала цей кубок, свідчить про визнання заслуг і Автомобільної федерації, і всіх спортсменів. Автомобільний спорт в Україні й Криму має розвиватися. Зі свого боку уряд автономії зробить для цього все можливе», —  приймаючи відзнаку, сказав Павло Бурлаков.

У свою чергу Євген Червоненко додав, що Україна увійшла до числа провідних автомобільних країн світу, оскільки рівень проведених змагань і безпека заходу відповідали світовим вимогам. Він також повідомив, що завдяки успішному проведенню перегонів Ялта завоювала право прийняти в 2012 році змагання з чемпіонату України «Switch on Ukraine». В Україні відбудеться найпрестижніша і видовищна ралійна серія Intercontinental Rally.