НА ЧАСІ. Посади співробітників комунальних підприємств сфери ЖКГ час включати до переліку небезпечних професій. У Красному Лучі на Луганщині відбулося таке. Дві жінки-контролери ранком отримали наряд із відключення абонентів, що мають заборгованість за надані послуги водопостачання. Про всяк випадок виїхали на «неприємне» завдання разом зі слюсарем і водієм.

Звична справа — приватний будинок, в абонентській базі відділу збуту немає відомостей про те, скільки людей там проживають, борг — понад тисяча гривень. 63-річний господар зустрів контролерів фразою: «Та не потрібна мені ваша вода». А потім розходився, вибив із рук контролера телефон, внаслідок чого мобільник розбився. Потім чоловік побіг до господарської будівлі і повернувся вже із сокирою в руках. Жінки поспішили сховатися в службовому УАЗі. Але злісний неплатник став рубати машину сокирою: зніс бокове дзеркальце, розбив заднє та бокові стекла, порубав двері... Одне слово, примусив контролерів тікати.

Як повідомляє прес-служба підприємства, залишати цю справу безкарною в «Луганськводі» не стали і подали заяву до Краснолуцького міського відділу УМВС України в Луганській області.