Уранці в понеділок у Слов'янську Донецької області поблизу будівлі виконкому міськради з'явилися і зайшли всередину люди в камуфляжах і з автоматами, передає УКРІНФОРМ з посиланням на місцеві ЗМІ. 

Один із чоловіків розповів, що вони і є ті самі «ввічливі зелені чоловічки», яких не так давно спостерігали по телевізору в Криму.

На питання про їх національність він відповів, що усі прибулі, мовляв, українці, а прибули вони в Слов'янськ для «забезпечення світлого майбутнього городян».

У самому місті продовжують зростати барикади. Під контролем сепаратистів знаходиться райвідділ міліції. Повстанцями керує «народний мер Слов'янська» В'ячеслав Пономарьов, який заявив на мітингу : «У мене є наказ очолити міське керівництво».

При цьому він «хизувався» ненормативною лексикою, а коли хтось зробив йому зауваження, у відповідь пролунали крики «Закрий рота!».

Нагадаємо, у Донецькій області вранці почалася великомасштабна антитерористична операція із залученням армійських підрозділів для розблокування захоплених бандитами адмінбудівель і примусу скласти зброю.