Довговічні і яскраві акрилові панелі – популярний вид глянцевих фасадів для кухонних гарнітурів. Акриловий глянець стає все більш затребуваним серед замовників, які створюють сучасний стильний кухонний простір.

Широкий асортимент насичених і соковитих кольорових акрилових панелей можна переглянути за посиланням https://viyar.ua/catalog/akrilovye_mdf_paneli/. Кожен покупець може підібрати оригінальні відтінки і фактуру. Вартість гарнітурів залежить від складності роботи і кількості придбаних панелей.

Акрилові панелі – міцний і довговічний матеріал, який чудово витримує вологість, довго не зношується, ще й не вимагає особливого догляду. Кухонні акрилові фасади від «ВіЯр» прослужать багато років, не втративши своєї привабливості та естетичності.

Нюанси при виборі яскравих акрилових пенелей

Правда, під час вибору акрилових панелей є певні нюанси. При цьому варто дослухатися до порад фахівців, особливо, коли збираєтесь поєднувати кілька кольорів.

Матеріал не вигорає на сонці, подряпини легко шліфуються, але варто бути акуратними з вибором соковитих відтінків.

Глибина глянцю і яскравість панелей здивують найвибагливіших і досвідчених покупців.

Рекомендації дизайнерів при виборі кольорових панелей:

♦ якщо необхідно розширити простір, вибирайте світлі, пастельні та бежеві відтінки;

♦ крім насиченого кольору, який оживить дизайн, глянець відбиває світло. Ця його властивість розширює палітру: для маленької кухні не варто вибирати темні відтінки. Але в кольорі баклажана або чорно-біла з глянцем кухня виглядатиме не похмуро, а вишукано і стильно;

♦ кухонний гарнітур не виключає використання молочного і м'ятного тонів. Але в таких випадках краще підійде перламутровий блиск;

Насичені фарби підходять як для просторих, так і для малогабаритних кухонь. При грамотному виборі і поєднанні відтінків можна візуально розширити кухонне приміщення. Сучасні акрилові кухні притягують погляди, зачаровують своїм ефектним блиском. У магазині «ВіЯр» можна купити акрилові панелі МДФ у різних кольорових і стилістичних виконаннях.

Догляд за акриловими фасадами

В інтернет-магазині пропонуються надійні акрилові кухонні гарнітури від польської компанії NIEMANN.

Є деякі рекомендації за доглядом:

♦ у перші кілька днів після монтажу фасадів і зняття захисної плівки акрилову поверхню не рекомендують мити, терти, пилососити. Нехай максимального затвердіють поверхні;

♦ протирати фасади слід лише м'якою вологою ганчіркою або серветкою з натурального матеріалу;

♦ для миття панелей потрібно застосовувати тільки делікатні миючі засоби у вигляді гелю без силіконових масел у їх складі. Використання абразивних засобів може спровокувати потьм’яніння кольору і глянцю.

З повним каталогом акрилових панелей можна ознайомитися на сайті компанії «ВіЯр», де вказано ціну на акрилові фасади, є багато фото та пропонуються детальні характеристики.

Для замовлення зв'яжіться з менеджерами, які проконсультують щодо асортименту і допоможуть зробити правильний вибір.

Продаж здійснюється з доставкою в Києві та в Україні.