АКЦІЯ.  Благодійний концерт «З любов’ю до Вас» на підтримку онкохворих дітей відбувся нещодавно у Вінницькому обласному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського. До акції долучилися небайдужі краяни, організації та установи.

Зауважимо, що в області зареєстровано 230 онкохворих дітей, які потребують постійного нагляду та вартісного лікування. Зі слів організатора концерту дизайнера Ольги Родченко, рік у рік збільшується кількість охочих надати їм допомогу. Так, за три попередні роки вдалося зібрати 559 тисяч гривень та в повному обсязі придбати препарати хіміотерапії в обласну дитячу лікарню.

Нині під час  благодійного вечора також було проведено аукціон. Серед лотів — дитячі вироби, картина вінницького художника, консульський набір від польського консульства у Вінниці тощо. Загалом  глядачі пожертвували 169 тисяч гривень. А сума, яку отримала дитяча обласна лікарня за допомогою обласної влади, меценатів, підприємців та релігійних громад, становить 318 тисяч гривень. Ці кошти буде використано на закупівлю супровідної терапії для  онкологічного відділення.