СПІВПРАЦЯ. Міністр промислової політики Михайло Короленко зустрівся з послом Народної Республіки Бангладеш в РФ та Україні Сайфулом Хоком. Сторони обговорили питання налагодження співробітництва в промисловому секторі між двома країнами.

«На сьогодні між Україною та Народною Республікою Бангладеш існують широкі можливості для співпраці в авіаційній та легкій промисловості, галузях енергетичного машинобудування й машинобудування для АПК. Ми готові розглянути потреби в обладнанні та продукції верстатобудування для бангладеської сторони і надати вичерпний перелік наших пропозицій», — зазначив Михайло Короленко.

А Сайфул Хок високо оцінив потенціал українських підприємств і висловив сподівання про налагодження співпраці в рамках кооперації в суднобудуванні, енергетичному машинобудуванні та машинобудуванні для АПК, повідомляє прес-служба Мінпромполітики.

Учасники домовилися найближчим часом розглянути можливість проведення вітчизняними підприємствами галузі машинобудування для АПК презентації та демонстрації у Бангладеш техніки українського виробництва. Сторони підтвердили взаємні наміри щодо розробки проекту меморандуму, в рамках якого буде закріплено основні напрямки співпраці в промисловому секторі між двома країнами.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»