ВІТАННЯ. Прем’єр-міністр Микола Азаров привітав спортсменів-інвалідів, які мають вади слуху, з успішним виступом у ХХІІ літніх Дефлімпійських іграх, що проходили у столиці Болгарії Софії з 25 липня по 4 серпня 2013 року.

«Національна дефлімпійська збірна команда у складі 191 спортсмена гідно представила Україну на ХХІІ літніх Дефлімпійських іграх та продемонструвала результати найвищого рівня, склавши гідну конкуренцію збірним командам країн — лідерам дефлімпійського руху», — наголосив глава уряду.

За підсумками участі в ХХІІ літніх Дефлімпійських іграх наші спортсмени посіли другу позицію в загальному командному заліку, поступившись лише збірній команді Російської Федерації. Сенсаційно високим результатом української дефлімпійської збірної стало здобуття 88 медалей: 21 золота, 30 срібних та 37 бронзових, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

«ХХІІ літні Дефлімпійські ігри в Софії були найуспішнішими за всю історію участі українських спортсменів у Дефлімпійських іграх, адже українські спортсмени здобули рекордну кількість медалей. За кожною з них — величезні зусилля, сила духу, непереборне бажання самореалізуватися, досягати вершин усупереч випробуванням долі. Своїми спортивними досягненнями ви вкотре підтвердили волю українців до перемоги попри всілякі труднощі та перепони», — зазначив Микола Азаров.

Прем’єр-міністр побажав спортсменам та їхнім тренерам міцного здоров’я, успіхів у житті, волі до перемоги та нових спортивних досягнень.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»