ПІДГОТОВКА ДО СВЯТА. Чергове засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 22-ї річниці Незалежності України відбулося під головуванням Прем’єр-міністра Миколи Азарова.

Глава уряду констатував, що підготовка йде планово, всі заходи профінансовано. Він також доручив київській владі прикрасити столицю до свята: «Київ має набути святкового вигляду. Він має бути чистим, доглянутим і святково прикрашеним».

Перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Анатолій Голубченко у свою чергу зазначив, що до цієї дати в Києві відкриють три нові парки.

Перший заступник міністра молоді та спорту Сергій Глущенко також поінформував, що до свята буде проведено перші всеукраїнські сімейні спортивні ігри та фінали з футболу, стрітболу та інших ігрових видів спорту. А заступник міністра науки та освіти Борис Жебровський розповів, що його відомство звернулося до рад студентського самоврядування з ініціативою провести акцію «Привітай друзів через Інтернет», повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату  Кабміну.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»