ТРАНСПОРТ. Святкування Дня Києва ознаменувалося не лише масовими гуляннями і концертами, а й корисними справами для господарства міста. Так, Прем’єр-міністр Микола Азаров відкрив автомобільний рух естакадою з вулиці Володимирський узвіз на вулицю Набережно-Хрещатицьку на Поштовій площі.

«Інфраструктурні проекти — це якість життя, робочі місця. Це завантаження наших підприємств, які отримують замовлення, і на таких об’єктах мають можливість працювати багато підприємств. Відкриття цього об’єкта — це перша черга цієї великої, напевно, найскладнішої у Києві розв’язки. Друга черга — це тунель. Третя черга — облаштування територій», — розкрив плани Микола Азаров.

Відтепер на Поштовій площі значно поменшає автомобільних заторів. Фото Oлега МAРКЕВИЧA

Він запевнив, що уряд продовжить реалізацію великих інфраструктурних проектів у місті, щоб Київ справді був європейським містом: «Президент і уряд продовжать розбудовувати столицю».

Також глава уряду ознайомився з ходом реконструкції Поштової площі, перспективами будівництва Подільського мостового переходу через Дніпро та ділянки Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену в бік Троєщини, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

«Зараз непроста ситуація у світі та в Україні, й надзвичайно важко вирішувати питання ритмічного фінансування будівництва всіх інфраструктурних об’єктів. А країна розбудовується, і не тільки у Києві вводяться нові розв’язки. Фактично щотижня у країні відбувається пуск якогось великого важливого об’єкта. Важко, але країна розвивається. Ми працюємо, здаємо нові об’єкти й надалі розвиватимемо країну», — резюмував Микола Азаров.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»