СМАЧНОГО! «Тиждень угорської кухні» провели майже всі найбільші ресторани і сільські садиби Берегівського району, що в Закарпатті. Що й не дивно, адже близько половини жителів цього району — угорці. Здивування викликає інша частина повідомлення, поширеного районною спілкою сприяння розвитку сільського туризму та Берегівським туристично-інформаційним центром: протягом тижня всі страви національної кухні коштуватимуть на чверть дешевше, ніж зазвичай. А в четвер вартість страв, за спільною домовленістю закладів громадського харчування, буде нижчою одразу наполовину.

Кількаденні знижки на гуляш, бограч, човлент, перкельт та інші страви з національною куховарською складовою до цього вже практикували. Ось і нині учасники «тижня» на окремих стендах вказували ціни на страви з ресторанних меню та акційні. Можливість смачно й дешево поїсти, сподіваються ініціатори, підігріє інтерес до ресторанів і садиб Берегівщини як серед туристів, так і місцевого населення.