Днями нашому колезі Павлові Ларіонову, спеціальному позаштатному кореспондентові і керівникові первинної організації НСЖУ,  виповнилося 75 років. Понад п’ятнадцять з них він був важливою невід’ємною ланкою «Урядового кур’єра»: трудився відповідальним секретарем і керував кореспондентською мережею. А вийшовши на заслужений відпочинок,  активно дописує на теми освіти, культури та духовності. Від Павла Мусійовича наші читачі дізнаються про найважливіші дати і народні прикмети з рубрики «Наш календар». Водночас  молодші  колеги гордяться тим, що саме він свого часу  рекомендував їх до вступу до  Національної спілки журналістів України. 

Стежку в журналістику ювіляр почав  торувати ще зі шкільної лави. Літинська десятирічка №1, що на Вінниччині, завжди виходила переможцем у конкурсі стінгазет  чотирьох навчальних закладів райцентру. Згодом поезії, репортажі і нариси про військові будні  друкував у окружній  газеті вже солдат. А звільнившись у запас, пішов здобувати фах на факультеті журналістики столичного університету. І помандрувало вивірене слово Павла Ларіонова, або ж Лавріна Павленка (один з найвідоміших псевдонімів), київськими газетами. За свою працю і громадську діяльність отримав чимало нагород, однак найвищою вважає повагу і пошану постійних читачів, які відгукуються на суспільно значимі проекти, як то інформаційна підтримка майбутнього вшанування 300-річчя  видатного українського філософа Григорія Сковороди.

Тож дружно вітаємо нинішнього володаря 75-листого лаврового вінка і  бажаємо, щоб стояв у зеніті якомога довше й  міцніше. Здоров’я Вам, Павле Мусійовичу, і усіляких гараздів!

Ваші урядовокур’єрці

До привітань приєднуються і колеги
з Київської  обласної спілки журналістів,
членом  якої Павло Ларіонов є вже 40 років