Під час робочого візиту до Угорщини міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко зустрівся з міністром внутрішніх справ Угорщини Шандором Пінтером. Сторони обговорили питання двосторонньої співпраці у сфері боротьби зі злочинністю та організації громадської безпеки, взаємодії у міжнародному розшуку злочинців, а також співпраці правоохоронних органів у прикордонних регіонах. На переговорах відзначено й конструктивність та плідність багаторічної співпраці між двома силовими відомствами.

У ході переговорів Віталій Захарченко та Шандор Пінтер підкреслили взаємну зацікавленість у подальшому розвитку співпраці українських та угорських правоохоронців, постійному обміні інформацією та досвідом у сфері боротьби зі злочинністю, проведенні на регулярній основі зустрічей фахівців обох міністерств.

Як повідомляє прес-служба МВС, у рамках програми візиту міністр внутрішніх справ України відвідав у Будапешті Головне управління Національної поліції Угорщини та зустрівся з її начальником генерал-лейтенантом поліції Каролем Паппом. Також він ознайомився із діяльністю та оснащенням Чергової частини та Ситуативного центру Головного управління Національної поліції Угорщини, дізнався про організацію її роботи. Окрім цього, відбувся обмін думками про стан взаємодії між українською міліцією та угорською поліцією та шляхи поглиблення співпраці в цьому напрямі.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»