З’явилось відео концепту ультратонкого iPhone 6 з гігантським екраном.

Як пише Business Insider, обидва концепти були створені на основі торішніх чуток про те, що Apple збільшить розмір дисплея свого смартфона до 5,7 дюймів, передає ТСН.

Головна відмінність від концептів, які протягом року булкали інтернетом – ультратонкий екран. Ширина розміру бічної панелі iPhone 6, на думку каналу SVAVids, не повинна перевищити 5,23 мм.

При цьому в смартфон поміщається ще один висувний дисплей, що дозволить перенести інтерфейс iOS 8 на абсолютно новий рівень.

Інші характеристики концепту – чіп Apple A8 з 3 ГБ оперативної пам'яті і можливість автоматичної бездротової підзарядки.

При цьому, на відео, представленому дизайнерами з ConceptsiPhone, показується той же концепт смартфона, але вже з іншими подробицями.

Тут представлений iPhone може показувати «прозорі шпалери», транслюючи на дисплей зображення з задньої камери.

Також у відео описується нова можливість передачі файлів, за допомогою якої один смартфон може отримати доступ до екрану іншого.

Як повідомлялося раніше, пишногруда білявка застрягла в каналізації, намагаючись дістати свій iPhone. Дівчину з каналізації витягли, а от смартфон врятувати так і не вдалося.