Німецького автогонщика Міхаеля Шумахера повністю вивели зі стану штучної коми і виписали з клініки французького Гренобля з метою проведення реабілітації в іншому місці.

Про це у понеділок повідомила менеджер спортсмена Забіне Кем, передає УКРІНФОРМ.

«Міхаель залишив лікарню у Греноблі, аби продовжити тривалий процес реабілітації. Він більше не перебуває у стані коми», – йдеться у поширеній серед ЗМІ заяві менеджера.

 Від імені родини Шумахера Кем подякувала медикам французької клініки, а також всім, хто бажав йому одужання. «Це йому дуже допомогло», - додала вона.

 Менеджер закликала ЗМІ «з розумінням» поставитися до того, що громадськість не інформуватимуть про хід реабілітації німецького гонщика.

 Як повідомлялося, семиразовий чемпіон світу з автоперегонів «Формула-1» Міхаель Шумахер під час катання на лижах у французьких Альпах наприкінці грудня минулого року зазнав важкої травми голови і був двічі прооперований, після чого був введений у стан штучної коми. Виводити з неї 45-річного спортсмена лікарі клініки французького Гренобля поступово почали наприкінці січня. На початку квітня його менеджер заявила, що Міхаель «робить успіхи, подаючи ознаки свідомості та пробудження».