Уперше в історії чернівецького театру головні ролі у дорослій виставі зіграли діти. 

«Енні» — вистава для всієї родини. Прагнемо, щоб вона стала для чернівецьких сімей початком добрих традицій, коли прихід у театр перетворюється на маленьке родинне свято», — наголошує режисер-постановник, художній керівник Чернівецького музично-драматичного театру ім. Ольги Кобилянської заслужена артистка України Людмила Скрипка.

Так і сталося. Вечірні прем’єрні покази відомої у світі доросло-дитячої музичної історії про дівчинку-сироту з дитячого притулку, яка понад усе любила своїх батьків і мріяла їх зустріти, збирають у театрі бабусь і дідусів з малими онуками, батьків з уже дорослими дітьми. Милий щемливий сюжет (він став основою численних мюзиклів і вистав на світових сценах) про гарні почуття, про перемогу добра, коли чесні серця, що вірять у диво, з цим дивом неодмінно зустрінуться.

Таким дивом для глядачів стали зовсім юні вихованки театральної студії для дітей та молоді, що два роки діє при чернівецькому театрі. Дівчатка вийшли на професійну сцену і продемонстрували усім на радість високу акторську майстерність. Ще й гарно співали і танцювали разом з досвідченими акторами Валентиною Головко, Григорієм Руденком-Краєвським, Анною Моргуновою, Катериною та Ігорем Андрониками (балетмейстер-постановник Василь Гринюк, музичні номери — Оксани Первової-Рошки).

— Діти над новою виставою працювали на рівні з дорослими. Я пишаюсь ними, — каже про своїх вихованок Людмила Скрипка. — У наш час така добра історія дуже потрібна. Адже родинний затишок, щирі стосунки, тепло і усмішки рідних людей — фундамент нашого життя.

— Роль мене так захопила, що я почала більше любити свою сім’ю, — з дитячою відвертістю зізнається юна акторка Вікторія Гораш. Вона і Юлія Гомзяк грають головну роль — дівчинку Енні. Наймолодші Софійка Василів та Вікторія Дедилюк, які усіх зачарували своєю сценічною героїнею Моллі, цього року підуть у перший клас.