Поступово поліпшують умови праці співробітникам Донецької обласної дирекції «Укрпошти», які з відомих причин змушені були залишити свої робочі місця в Донецьку. Недавно ці служби переїхали зі Святогорська, де вони тимчасово перебували, до Слов’янська. У ньому після ремонту й реконструкції відкрилося і центральне відділення поштового зв’язку №22.

Без перебільшення, кожен об’єкт, який після визволення міста від бойовиків самопроголошеної «ДНР» повертається до повноцінного життя, це визначна подія для Слов’янська. Саме тому на урочисте відкриття оновленого поштового відділення зібралося немало місцевих жителів та гостей, серед яких керівники зі столиці, зокрема виконувач обов’язків генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук. Усі, хто тут побував, переконалися: ВПЗ «Слов’янськ №22» відтепер відповідає всім сучасним вимогам і стандартам обслуговування населення. Адже для зручності споживачів у відділенні організовано шість автоматизованих комплексних операційних вікон, а також передбачено окреме робоче місце для продажу преси та філателістичної продукції.

Як повідомив перший керівник Донецької обласної дирекції «Укрпошти» Микола Дрьомов, попередньо на відновлення пошкодженої інфраструктури поштових відділень Слов’янська планувалося спрямувати 4,5 мільйона гривень, однак важка фінансова ситуація змусила дещо скоригувати наміри і витратити на мільйон менше. Але це не завадило провести ремонт ще й у мікрорайоні Артема та встановити нові вікна у робочих приміщеннях поштовиків у мікрорайонах Голубівка, Цілинна й селищі Червоний Молочар.

Робота триває, адже Донецька дирекція «Укрпошти» має намір розпочати ремонт знівеченого артилерійськими обстрілами поштового відділення у місті Миколаївка.