ХАРЧОВА ІНФЕКЦІЯ. Масове отруєння робітників німецької фірми «Леоні» на Львівщині сталося через недостатню термічну обробку продуктів та порушення умов їх перевезення фірмою-поставником.

Про це УКРІНФОРМу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

«Причина спалаху інфекції серед робітників, котрі харчувались у заводській їдальні німецької фірми «Леоні» на Львівщині, - порушення режиму термічної обробки під час приготування їжі та умов транспортування продуктів – перевезення їх без холодильної установки»,- йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УКРІНФОРМ, з 17 до 20 травня в інфекційні відділення лікарень Львівської області з попереднім діагнозом харчова токсикоінфекція та гострий ентероколіт госпіталізовано працівників ТзОВ «Леоні» із села Нежухів Стрийського району, які харчувалися у заводській їдальні.

За фактом отруєння міліція відкрила кримінальне провадження.