Зведення фортифікаційних споруд на сході України має завершитися до середини травня. Про це заявив віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, який провів у Краматорську нараду з питань якнайшвидшого зведення таких споруд.

«Ситуація напружена, і для розв’язання цієї проблеми слід об’єднати зусилля не лише військових та обласних державних адміністрацій, а й усіх громадян України», — підкреслив Геннадій Зубко. Він доручив голові Донецької обласної державної адміністрації Олександру Кіхтенку та голові Луганської обласної державної адміністрації Геннадію Москалю забезпечити підтримку й супровід таких робіт.

Кабінет Міністрів надав із резервного фонду державного бюджету 2015 року 850 мільйонів гривень саме на фортифікацію і будівництво лінії безпеки, повідомляє прес-служба віце-прем’єр-міністра. Урядовець запропонував створити робочу групу для оперативного опрацювання всіх питань, що виникатимуть під час фортифікаційних робіт.