У підпільному цеху в місті Калинівка на Вінниччині ділки виробляли автомобільні хімічні засоби з логотипом відомої торгової марки Fresco. Працювали з розмахом. У зловмисників вилучено сировини та готової продукції на суму понад півмільйона гривень. Автомобільний шампунь, віск, поліролі та засоби для чищення сантехніки вони збували у Вінниці й на території області. На момент проведення обшуку в приміщенні в антисанітарних умовах працювали троє осіб, офіційно не працевлаштованих.

За словами начальника управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області Станіслава Маклакова, у підпільному цеху працівники міліції вилучили близько 2 тонн автомобільного шампуню, 1,5 тонни сировини для виготовлення автохімічних речовин, 80 пластикових ємностей із готовою продукцією об’ємом 20 літрів кожна та 3 тисячі наклейок з логотипом Fresco, а також  устаткування для очищення води, розливу продукції, опечатування ємностей тощо.

За ознаками ч. 1 ст. 227 КК України умисне введення в обіг на ринку країни небезпечної продукції відкрито кримінальне провадження.