НАРКОБІЗНЕСМЕН. Шість років за гратами та конфіскація майна — таку «винагороду» отримав житель курортного містечка Судак, який намагався продати велику партію марихуани. Співробітники СБУ в АР Крим встановили, що чоловік займався не лише збутом та вирощуванням зілля, а й сам «знімав з нього пробу» — систематично вживав наркотики. 

У число клієнтів наркоділка входили і наркомани зі стажем, і наркозалежні особи з числа місцевої молоді. Але всі намагалися тримати язик за зубами, бо у випадку «витоку інформації» продавець зілля погрожував своїм клієнтам фізичною розправою. 

Під час проведення спецоперації співробітники кримського Главку СБУ затримали торговця на гарячому — при спробі реалізації чергової партії марихуани в будинку свого старшого сина. При огляді території домоволодіння стало зрозуміло — бізнес поставлено на широку ногу. Тут тобі і лабораторію з виробництва та фасування наркотиків у сараї розгорнули, тут тобі і саджанці коноплі для нової посадки приготували, а також пакети для фасування сухої речовини, порожні цигарки для набивання, електронні ваги для точного зважування. Також у безробітного наркобізнесмена оперативники виявили понад 50 тисяч гривень.  

На основі зібраних матеріалів Судацький міський суд АРК визнав наркоторговця винним. Днями вирок набув законної сили.