Масштабну реорганізацію розпочали у Міністерстві охорони здоров`я. Про це на брифінгу оголосив керівник відомства Олександр Квіташвілі. «Почалася повна реорганізація міністерства, ми перелаштовуємося на нову роботу й прагнемо, щоб МОЗ було відкритим, прозорим і фокусувалося на потребах людей», — уточнив урядовець. У співробітників, які за цей час покажуть, що готові працювати за реформаторськими принципами, є шанс залишитися в міністерстві.

На прозорій основі планується набирати й нових співробітників. «Ми повинні реформувати систему охорони здоров`я й потребуємо правильних людей, які націлені на майбутнє», — передає УНІАН позицію міністра.

Реорганізація стосується абсолютно всіх департаментів й управлінь міністерства. За законом на реорганізацію відводять два місяці. А міністр прагнутиме завершити цей процес раніше. Поки що керівників департаментів відсторонено, вони працюватимуть як виконувачі обов`язків. За власним бажанням вже звільнилися: один із заступників міністра й голова патронатної служби.