ПОДІЯ. Прем’єр-міністр Микола Азаров відвідав ДП «Антонов», де  взяв участь в урочистій передачі Республіці Куба першого серійного літака Ан-158.

«Мені надзвичайно приємно, що ми відкриваємо випуск серійного літака Ан-158. А це означає, що авіабудування в Україні відроджується. Я переконаний, що ми вийдемо на серійне виробництво цього прекрасного літака», — зазначив Микола Азаров. При цьому Прем’єр-міністр додав, що у світі небагато країн, які можуть самостійно виробляти літаки.

«Ми з вами нарешті твердо стали на гарний фундамент, незважаючи на світову кризу й економічні негаразди. Україна вийшла на шлях сталого розвитку, із чим я вас і вітаю. Цей літак — перша ластівка на цьому складному шляху, але я переконаний, що завод має велику перспективу», — наголосив глава уряду.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ повідомляє, що участь у церемонії взяли посол Республіки Куба в Україні Ернесто Антоніо Сенті Даріас, генконструктор ДП «Антонов» Дмитро Ківа, гендиректор «Ільюшин Фінанс Ко» Олександр Рубцов. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»