КАДРИ. Колективу Секретаріату Кабміну було представлено першого заступника Міністра Кабінету Міністрів Владислава Забарського. Це зробив глава уряду Микола Азаров. «Я хочу представити вам першого заступника Міністра Кабінету Міністрів Владислава Забарського. Я його добре знаю як народного депутата, який був з нами тоді, коли ми були при владі і коли були в опозиції. Це мужня людина, тому і у Президента, і у мене є довіра до нього», — наголосив Прем’єр-міністр.

Він підкреслив, що Владислав Забарський є професійним юристом, працездатною людиною, і висловив упевненість, що він справиться з покладеними на нього обов’язками. «Ми чекаємо від нього як першого заступника Міністра Кабінету Міністрів, щоб Секретаріат Кабінету Міністрів був працездатним і відповідав тим великим завданням, які ставить перед нами Президент», — сказав Прем’єр, підкресливши, що нині уряд реалізує економічні, соціальні реформи, спрямовані на забезпечення фінансово-економічної стабільності в країні.

Того ж дня Микола Азаров представив колективу Міністерства юстиції новопризначеного міністра Олену Лукаш. Прем’єр високо оцінив роботу Міністерства юстиції та закликав Олену Лукаш стати «авторитетним міністром», висловивши впевненість у виконанні нею поставлених завдань на новій посаді: «В Олени Лукаш для цього є все, а найголовніше — молодість, енергія». При цьому він рекомендував новопризначеному міністру дбайливо ставитися до кадрів та ефективно працювати з колективом, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»