Чудовий подарунок на літні канікули отримали школярі селища Миропілля Краснопільського району на Сумщині та навколишніх сільських населених пунктів. Дирекція місцевої агрофірми «Псел», яку очолює досвідчений господарник Микола Калініченко, виділила кошти на спортивний майданчик, обладнання якого вже встановили поряд з ігровим комплексом. Загальна вартість цього спортивно-розважального містечка майже мільйон гривень.

Свій подарунковий вчинок Микола Петрович мотивує тим, що має дітей і онуків, які живуть на краснопільській землі. Оскільки за останні роки практично припинили працювати дитячі юнацькі спортивні школи, то молоде покоління позбавлене можливості займатися спортом, мати хоч якісь розваги. А тепер цю проблему для кількох сотень юних краснопільчан вирішено.

Голова Сумської обласної ради Микола Клочко, який приїхав до тамтешньої дітвори розділити з ними радість літнього свята, високо оцінив зусилля агрофірми стосовно підтримки і розвитку соціальної інфраструктури сільської території. Така співпраця бізнесу з місцевою владою заслуговує усілякої підтримки і заохочення.

А голова Сумського обласного відділення Національного олімпійського комітету, відома в минулому біатлоністка Олена Петрова вручила Миколі Калініченку Подяку від президента НОК України Сергія Бубки. Срібна олімпійська призерка наголосила: саме з таких майданчиків почасти розпочинається шлях у великий спорт.