Український бізнесмен та президент холдингу СКМ Рінат Ахметов закликав українців до об'єднання заради єдиної й неподільної країни.

Про це йдеться у заяві, поширеній його прес-службою.

«Майбутнє нашої країни поставлено під загрозу. Внутрішня політична напруженість може перерости у затяжний конфлікт і зруйнувати цілісність України. Застосування сили і неправомірні дії ззовні неприпустимі. Я переконаний, у кризи може бути тільки одне рішення – мирне. Закликаю всіх співвітчизників до об'єднання заради єдиної і неподільної України. Сьогодні це - найголовніше. Важливо зберігати холодну голову, не піддаватися на провокації і приймати обдумані, зважені рішення. Наша сила – в єдності бізнесу, влади і суспільства», – йдеться у заяві Ахметова.

Ахметов звернувся до політиків і української влади зробити все для забезпечення територіального суверенітету, відновлення демократії і невід'ємних прав та свобод громадян. «Я відповідально заявляю, що група СКМ, яка сьогодні налічує 300 тисяч осіб та представляє Україну від заходу до сходу, від півночі і до півдня, зробить все можливе для збереження цілісності нашої країни», – повідомив мільярдер.

ТСН