Входи і виходи на липецькій фабриці «Рошен» з ранку в середу блоковані співробітниками ОМОН, повідомляє кореспондент «Інтерфаксу».

Біля будівлі «Рошен» на вулиці Доватора порожньо. За огорожею видно автобус, в якому прибули правоохоронці.

Генеральний директор фабрики Костянтин Вахонін коментувати ситуацію не став, переадресувавши всі питання правоохоронним органам, які в свою чергу також відмовилися від коментарів.

«Ми не уповноважені нічого говорити з цього приводу. Що стосується липецької поліції, то вона лише займається охороною громадського порядку на прилеглій території», – заявила «Інтерфаксу» керівник прес-служби УМВС по регіону Наталія Маслакова.

При цьому вона не підтвердила, але і не спростувала інформацію, що з’явилася в деяких ЗМІ інформацію про те, що на фабриці «Рошен» працюють співробітники московських ОМОН і УЕБіПК.

ДОВІДКОВО

Корпорація Roshen, один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, включає в себе Київську, Маріупольську (Донецька обл.), Кременчуцьку (Полтавська обл.) І дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат «Бершадьмолоко», Літинський племзавод (обидва – Вінницька обл. ), Липецьку фабрику «Рошен» (РФ) і Клайпедську кондитерську фабрику (Литва).

Власник корпорації Петро Порошенко заявляв про намір продати свій бізнес після вступу на посаду Президента України.

Finansu.ua