ФУТБОЛ. У Москві «Шахтар» провів зі «Спартаком» найслабший матч за останні роки. Москвичі діяли агресивно і використовували слабкі сторони «гірників», які діяли розслаблено, передає УКРІНФОРМ.

Про це сказав після матчу на прес-конференції головний тренер донецької команди Мірча Луческу, передає прес-служба клубу.

«Однозначно «Спартак» заслужив сьогодні перемогу – вони краще підготувалися до гри як ментально, тактично, так і в усіх інших компонентах. Ми ж, напевно, провели найслабший матч за останні роки, навіть не знаю за скільки років. Це був перший виїзний поєдинок для Велінгтона і для Фреда в Європі. Думаю, вони відчули агресивність спартаківських гравців. Більшість наших футболістів сьогодні мали дуже розслаблений вигляд, помилялися в елементарних ситуаціях і самі собі створювали небезпечні моменти. Сподіваюся, через два дні усе поміняється, і з «Зенітом» ми виглядатимемо зовсім по-іншому, тому що незабаром вже чемпіонат. «Спартак» знав, як діяти проти нас. Вони виглядали дуже агресивно, демонстрували атакуючий футбол, знаючи усе наші слабкі місця на сьогодні», – відзначив він.

За його словами, перед командою стоїть складна робота, оскільки вже скоро стартує чемпіонат України. У «Шахтар» влилися молоді виконавці, яким тільки належить зрозуміти гру «гірників». Бразильцям необхідно звикнути до футболу в Європі. Мірча Луческу розкритикував гру своїх захисників, наголосивши, що так грати досвідченим футболістам відомого клубу не можна.

«Шахтар» програв «Спартаку» у Москві з рахунком 2:0.