За своїми фізичними можливостями старший інспектор зі службової підготовки управління Державної служби охорони МВС України в місті Києві Сергій Супрун не поступається знаним європейським бомбардирам. Однак на відміну від більшості власників захмарних гонорарів форвард-аматор намагається в кожному товариському матчі свої вигідні моменти реалізовувати. Минулої п’ятниці трапилася слушна нагода підтвердити свою майстерність. 

У фіналі осіннього футбольного турніру, який відбувся на заміській базі столичного підрозділу міліції, бомбардир двічі розписався у воротах команди телеканалу СТБ. Перевагу господарів поля закріпили влучні постріли його партнерів — Вадима Ромашевського й Олександра Ювка — 4:1. На шляху до вирішальної зустрічі підопічні тренерського дуету Олександра Зайця і Валентина Комаровича з мінімальним рахунком обіграли збірну друзів київського «Динамо» на чолі з працівником прес-служби популярного клубу Андрієм Лукацьким. А телевізійники лише в післяматчевій серії пенальті довели свою перевагу над командою держ?охорони при МВС України в Одеській області.

Ось вона — команда-переможець. Четвертий ліворуч — кращий бомбардир турніру Сергій Супрун. Фото Олександра ЛЕПЕТУХИ

Компетентному журі, до складу якого ввійшли голова Національної спілки журналістів Олег Наливайко, секретар творчої організації, редактор газети «Експрес-об’ява» Віктор Шпак, відомий спортивний журналіст, книжки якого прикрашають новостворений Музей історії НСК «Олімпійський», Юрій Бондарь, перший заступник начальника департаменту Держохорони при МВС України Олександр Крилач, непросто було визначити володарів індивідуальних призів. Зрештою, симпатії поділилися порівну. Кращим футболістом став універсальний гравець середини поля симпатиків «Динамо» Богдан Курпіта. Не залишилися поза увагою експертів і дива, які творив на останньому рубежі оборони господарів старший сержант Голосіївського ВДСО Василь Клочай. Він отримав елегантну статуетку як кращий воротар змагань.

— Журналістам довелося зіграти з найсильнішими — командами міліціонерів охорони з Києва та Одеси, переможцями цьогорічного чемпіонату ДСО, в якому брали участь усі підрозділи Державної служби охорони, — зазначив після нагородження  перший заступник очільника департаменту ДСО Олександр Крилач. — Проте майстри пера і мік?рофона показали, що вони теж не новачки у футболі.