ГРИМАСИ МОРАЛІ. Що сказав би люблячий чоловік, дізнавшись, що приготовлена дружиною смачна вечеря куплена на гроші, які його половинка заробила, торгуючи собою? Певно, влаштував би грандіозний скандал. Та не в нашому випадку. Безробітний глава сімейства вирішив змовчати: хай заробляє як може, аби годувала.

Напевно, не варто коментувати цю ситуацію з морального боку — і так зрозуміло: бути альфонсом нині майже престижно. Це в минулому столітті чоловік, опинившись у подібній ситуації, пішов би вагони розвантажувати, а невірній супутниці життя вказав би на двері. Тепер молодь сповідує лозунг «Будь простішим!», тобто не заморочуйся різними правилами, живи, як тобі зручно. Тож і дружина нашого «щасливчика» пристала до компанії з такими моральними принципами.

20-річні студентки одного з чернігівських вишів, котрі не мали заможних «спонсорів», вирішили підвищити рівень свого життя найдоступнішим, на їхню думку, способом. Вони, звісно, не пішли продавати морозиво чи розповсюджувати рекламні оголошення. Не спало їм на гадку і влаштуватися на кілька годин у день нянечкою, чи, як тепер кажуть, гувернанткою. Навпаки, деяким з підприємливих красунь довелося шукати, кого залишити з власними дітьми, доки матуся заробляє на цукерки.

Отже, в квартирі звичайної багатоповерхівки було облаштовано салон «для релаксації». До речі, саме за оголошенням в Інтернеті, в якому чоловікам пропонували добре відпочити у компанії гарної дівчини за 500 гривень на годину, працівники відділу боротьби з торгівлею людьми та злочинами проти моралі управління карного розшуку УМВС в Чернігівській області й вирахували звідницю, котра поповнювала розсадник розпусти свіжими, ласими до легких грошей «трояндами».

За повідомленням фахівців сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в області, постачальницям «полунички» світить позбавлення волі на термін до п’яти років.