ФУТБОЛ. Тренер «Мілану» Массіміліано Аллегрі прокоментував розгромну поразку від «Барселони» у повторному матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, передає ТСНз посиланням на uefa.com.

«У перші півгодини «Барселона» показувала видатний футбол. Каталонці здорово пресингували, вкрай ускладнюючи нам вихід з власної половини поля. Три зі своїх чотирьох голів «Барселона» забила після грубих помилок, які оберталися втратами м'яча.

У футболі значення мають навіть сантиметри. Ми могли зрівняти рахунок у першому таймі, але замість цього за якусь мить пропустили, причому м'яч пройшов між ніг у нашого захисника.

Прикро за хлопців, які доклали стільки зусиль, щоб реалізувати свою мрію. Був важкий матч, але ми залишалися в грі до фінального свистка, у нас було кілька хороших моментів під завісу. Дуже шкода, тому що після першого матчу ми сподівалися на багато що

У нас молода команда, якій треба рости, а це неможливо без подібного досвіду.

У першій зустрічі нам пощастило, коли ми забивали перший м'яч, а тут нам не пощастило, коли в ключовому епізоді м'яч потрапив у стійку.

У «Барселоні» є великі гравці, на зразок Мессі і Інієсти, які з легкістю можуть обіграти будь-якого захисника. Мені немає в чому дорікнути підопічних, тому що вони не здавалися до самого кінця і продовжували битися навіть після третього гола «Барселони», – сказав Аллегрі.

Нагадаємо, що «Мілан» програв каталонцям з загальним рахунком 2:4.