Поки увесь світ намагається зрозуміти, куди зник Володимир Путін, російське телебачення показало широко анонсований документальний фільм «Крим. Шлях на Батьківщину».

Зокрема, у стрічці російський президент у подробицях розповідає про те, як доправляли до Росії Віктора Януковича, як готували анексію Криму і навіть про те, що могли застосувати ядерну зброю.

«Чи означає те, що ви зараз говорите, що ми привели у бойову готовність наші ядерні сили?» – запитує автор фільму журналіст Андрій Кондрашов.

«Ми готові були це зробити. Я говорив з колегами і говорив їм прямо, що це наша історична територія, там живуть російські люди, вони опинилися у небезпеці, ми не можемо їх кинути», – відповідає російський президент.

Також Володимир Путін пояснив, що події на Майдані організували Сполучені Штати і саме вони «допомагали готувати націоналістів».

У Кремлі і далі твердять, що з президентом усе гаразд. На офіційному сайті зявляються фото його зустрічей із різними чиновниками, однак чимало журналістів вважає, що знімки було зроблено раніше.

Востаннє Путін зявився наживо перед камерами 5 березня, під час зустрічі з італійським премєром Матео Ренци.

На понеділок анонсовано зустріч Путіна із президентом Киргизстану у Санкт-Петербурзі.

Copyright © 2015 euronews