ЯРМАРКИ. У Києві з 13 по 16 червня пройдуть традиційні сільськогосподарські ярмарки, де буде реалізовуватися продукція фермерських господарств і сільськогосподарських підприємств Київської та інших областей України. 

Про це повідомляє головне управління внутрішньої торгівлі та побутового обслуговування населення КМДА.

«На ярмарках споживачам запропонують різноманітні продукти харчування майже з усіх регіонів України», – говориться у повідомленні.

Так, 13 червня відбудеться ярмарок у Шевченківському районі по вул. Трудовій, 7-а. 14 червня пройдуть ярмарки у Шевченківському районі на вул. Воровського, 2-4, вул. Ризькій, 1, вул. Якіра, 19, вул. В.Піка, 18, на розі вулиць Щусева і Тираспільської. 15 червня ярмарки відбудуться у Голосіївському районі на вул. 40-річчя Жовтня, 116; Дніпровському районі на вул. Алма-Атинській, 109; Подільському районі на просп. Правди, 5-11; Святошинському районі на вул. Зодчих, 62-64; Шевченківському районі на вул. Воровського, 2-4, вул. Ризькій, 1, вул. Якіра, 19, вул. В.Піка, 18, на розі вулиць Щусева і Тираспільської. А 16 червня ярмарки відбудуться у Деснянському районі на вул. Сабурова (у межах вул. Бальзака і просп. Маяковського) – Дніпровському районі на Русанівському бульварі, 4-6; Подільському районі на вул. Г.Світлицького, 25; – Святошинському районі на вул. М.Семашка, 21; Солом'янському районі на вул. Героїв Севастополя, 42.

У КМДА також зазначили, що продукція на ярмарках реалізовується за цінами на 10-15% нижчими, ніж у роздрібній торговельній мережі і на ринках міста, передає УКРІНФОРМ.