Олександр ДАНИЛЕЦЬ,
«Урядовий кур’єр»

У Палаці дозвілля «Листопад» у Полтаві при повному аншлазі відбувся четвертий уже благодійний концерт на підтримку багаторічної солістки відомого гурту «Фрістайл» заслуженої артистки України Ніни Кірсо, яка майже півроку перебуває в комі.

Перед цим такі ж благодійні концерти відбулися в Житомирі, Василькові й Києві. Підтримати морально й матеріально співачку й просто чудову людину до Полтави прибули народні та заслужені артисти, всього 19 учасників. А охочих взяти участь у концерті було ще більше.

Народна артистка України Оксана Пекун повідомила зі сцени, що сама ще вранці була під крапельницею, але все одно поїхала в Полтаву, тому, що дуже любить і поважає свою колегу, яка зараз так потребує підтримки. Під час концерту було сказано багато хорошого про Ніну Кірсо, її творчість, людські якості, сім’ю.

На концерті були присутні її чоловік та автор текстів пісень Анатолій Розанов, сестра артистки Алла, яка щодня з Ніною, не відходить від її ліжка, син Максим – соліст гурту «Діти «Фристайла», який не поступається талантом своїм батькам. Вів концерт народний артист України Анатолій Гнатюк.