У четвер і п’ятницю відбудуться перші засідання урядових комітетів Кабінету Міністрів. Про це у Верховній Раді повідомив Міністр Кабінету Міністрів Остап Семерак. 

Звертаючись до народних депутатів, він зазначив, що згідно з постановою Кабінету Міністрів про створення урядових комітетів, народні депутати теж мають право брати у них участь з правом дорадчого голосу. «Сподіваюся, це дасть можливість уряду та парламенту спільно ухвалювати якісніші рішення», — наголосив міністр.

Він повідомив, що 27 — 28 березня засідатимуть усі чотири урядові комітети: Урядовий комітет соціально-економічного розвитку та з питань міжнародного співробітництва (голова — Прем’єр-міністр), Урядовий комітет з питань оборони, оборонно-промислового комплексу та правоохоронної діяльності (голова — перший віце-прем’єр-міністр), Урядовий комітет з питань регіонального розвитку (голова — віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства), Урядовий комітет гуманітарного розвитку (голова — віце-прем’єр-міністр). 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»