ВІТАННЯ. Саме з такими словами Прем’єр-міністр Микола Азаров звернувся до призерки конкурсу Євробачення-2013 Злати Огнєвич під час їхньої зустрічі. Глава уряду привітав співачку з блискучим виступом на конкурсі та вручив Почесну грамоту Кабінету Міністрів і годинник від Прем’єр-міністра. «Кабінет Міністрів нагороджує вас за винятковий внесок у розвиток українського мистецтва, утвердження позитивного іміджу України на міжнародній арені», — зазначив Микола Азаров.

Він підкреслив, що дуже вболівав за Злату під час конкурсу — сподобалася пісня та її творче оформлення. «Приємно, що Україну було представлено на такому високому рівні. Я подивився весь конкурс. На мій погляд, ви були найкращою виконавицею», — сказав глава уряду.

«Це досягнення треба використовувати дуже широко для популяризації нашої держави і водночас популяризації художньої творчості серед нашої молоді», — цитує слова Прем’єра департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Злата Огнєвич, у свою чергу, підкреслила, що зустріч із Прем’єром вона розцінює як визнання великої роботи і її, і всієї команди. «Я пишалася, що виходжу на сцену під прапором України, мені не було соромно ні за номер, ні за пісню», — сказала співачка.

 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»