Корупціонерів, які наживаються на державних закупівлях, необхідно відправляти на передову до зони проведення антитерористичної операції, переконаний Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Під час засідання Уряду у вівторок Володимир Гройсман нагадав, що напередодні київська прокуратура спільно з працівниками СБУ затримали посадовця Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, який отримав 230 тисяч гривень хабара за перемогу у конкурсних торгах з виконання робіт щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО.

«Брав відкати за реабілітацію наших хлопців. Таких мерзотників треба одразу у штрафбат відправляти. Мобілізувати — і на фронт», — зазначив Володимир Гройсман.

«В мене одне тільки питання, кожен сам собі має дати відповідь на це запитання: наші воїни, молоді хлопці, які віддають своє життя і здоров'я, захищаючи нашу країну, потребують реабілітації. І, вибачте, ця мерзота, бере відкати за те, хто буде переможцем тендеру на реабілітацію. Що в цієї людини у голові і серці, можете уявити собі? Тварина», — підкреслив він.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ