СПРАВА. Центральний райсуд Миколаєва вирішив продовжити строк арешту обвинуваченого у справі про «врадіївське зґвалтування» Євгена Дрижака, передає ТСН.

Згідно з рішенням суду, капітан міліції має перебувати під вартою до 27 вересня.

Засідання відбулось вчора. Слідчий суддя Сергій Чернієнко ухвалив рішення про його проведення в закритому режимі.

Пояснив це тим, що Дрижака звинувачують у скоєнні статевого злочину, тож на суді можуть бути розголошені подробиці інтимного характеру.

Читайте також: Прокуратура завела справу на міліціонерів

На засідання не пустили ані журналістів, ані родичів міліціонера. Останні навіть зайшли до зали засідання, але їх вивели. Спілкуватися з пресою вони відмовились.

Суд тривав до вечора. Потім судді пішли до нарадчої кімнати. Рішення щодо продовження арешту Дрижака було оголошено сьогодні вранці. Представники прокуратури відмовились будь-що коментувати.

Нагадаємо, після вчорашнього засідання адвокат Євгена Дрижака Володимир Клименко заявив, що дві з трьох експертиз показали - Ірину Крашкову не ґвалтували. А міліціонери Євген Дрижак та Дмитро Поліщук не брали участі й у побитті жінки.

Центральний райсуд Миколаєва 3 липня ухвалив рішення про арешт Євгена Дрижака до 15 серпня. Суддя Іван Дірко, ухвалюючи рішення про обрання запобіжного заходу, вирішив не відпускати фігуранта гучної справи під заставу.