ДОШКІЛЬНА ОСВІТА. За ініціативи місцевої та районної влади в Єланецькому ДНЗ №1 «Ромашка» відкрито спортивно-хореографічну залу, одну з перших не тільки в районі, а й в області.

Завідуюча дитсадком «Ромашка» Наталя Фабрикова зазначила, що вихованці закладу, а їх 138, що навчаються та виховуються у п’яти вікових групах, — завжди бажані артисти на всіх районних і селищних урочистостях і концертах.

Після урочистого відкриття нової зали почесним гостям, серед яких були голова Єланецької райдержадміністрації Андрій Добровольський та депутати районної ради, фермери і спонсори, які постійно допомагають садочку, вихованці закладу продемонстрували свій перший хореографічний урок.

Коментуючи відкриття нової спортивно-хореографічної зали, голова облдержадміністрації Микола Круглов зазначив, що «розвиток творчих здібностей кожної дитини — це той пріоритет, який ставлять перед собою представники влади всіх рівнів. Такі хореографічні зали при садочках дуже корисні для розвитку і для здоров’я підростаючого покоління».

По завершенні свята щаслива малеча отримала від гостей багато подарунків, зокрема новий спортивний інвентар та іграшки для всіх груп дітей.