ФУТБОЛ. Автор першого м'яча у ворота збірної Молдови Андрій Ярмоленко прокоментував перемогу над молдованами у матчі відбірного турніру на чемпіонат світу-2014, повідомляє ТСН.

«Ми очікували, що Молдова буде грати саме так. По першій грі було зрозуміло, що молдавани непогано діють в обороні, і в Одесі вони теж добре оборонялися. Я думаю, що якщо б нам вдалося забити перший м'яч трохи швидше, то гра напевно би склалася зовсім по-іншому. Але нам довго не вдавалося забити, і вже починався мандраж невеликий... Слава Богу, що забили... Тренери нас в перерві підбадьорювали, казали, що зараз вийдемо, спокійно заб'ємо. І в принципі, так воно і вийшло», – розповів Андрій.

Своєму голу Ярмоленко завдячує Роману Зозулі.

«Була довга передача на Рому Зозулю, він мені дуже добре і зручно скинув під ліву ногу. Мені динамівський тренер воротарів Михайло Михайлов завжди говорить виконувати в дальній кут – от я так і зробив. У Варшаві Рома з мого пасу забив, тепер – я з його. Віддячив, виходить, він мені (посміхається)», – зазначив Ярмоленко.

Нагадаємо, що після перемог над Польщею та Молдовою наша збірна набрала 8 очок, відстаючи від чорногорців на 6, а від англійців на 5 очок.