ФУТБОЛ. Київське «Динамо» може повернутися у Лігу Європи і зіграти у 1/16 фіналу. Це станеться у випадку, якщо турецький «Бешикташ» зніметься з турніру, передає ТСН.

«Бешикташ» потрапив у 1/16 фіналу як переможець групи Е, в якій третє місце посіло «Динамо». Тож турецьку команду зможе замінити віце-чемпіон України.

Суперником «Бешакташу» у 1/16 фіналу є португальський клуб «Спортинг Брага», який здолав динамівців у чвертьфіналі Ліги Європи 2010/11.

Чому ж «Бешикташ» може знятися зі змагань? Справа в тому, що президент клубу Їлдирим Демірорен розповів турецьким ЗМІ, що його команда може знятися з турніру, щоб перемогти корупційний скандал, в якому замішані «чорні орли».

«Ми повинні вирішити цю проблему, адже так більше не може продовжуватися. Всі турецькі клуби повинні відмовитися від участі в єврокубках, в даній ситуації це просто необхідно. Ми повинні просто чекати рішення суду», – заявив Демірорен.

Нагадаємо, що у турецькому футболі прогримів величезний скандал з договірними матчами, підсумком якого будуть дискваліфікації ряду клубів, серед яких «Фенербахче» та «Бешикташ».