ТУРБОТА. Гарний подарунок одержала цими днями малеча селища Липова Долина Сумської області. Тут урочисто відкрито дитячу відпочинкову зону з новеньким майданчиком «Казка», де є гойдалки, каруселі, казкові будиночки, виготовлені з екологічно чистої деревини працівниками Ямпільського агролісгоспу на замовлення липоводолинської  влади.

Як розповів голова райдержадміністрації Іван Мануша, свого часу з проханням облаштувати відпочинкову зону для дітей звернулися батьки вихованців дитсадків «Берізка» та «Веселка». Окрім 45 тисяч гривень, виділених з районного бюджету, допомогу надали представники місцевого бізнесу. Тепер відвідувачами «Казки» стали майже 200 малят районного центру, яким на згадку про свято вручили солодкі подарунки.

Загалом же на Сумщині успішно діє програма підтримки місцевого товаровиробника, зокрема, колективів агролісогосподарських підприємств. Вони виготовляють меблі для дитячих садків і лікарень, комплекти майданчиків. Протягом кількох останніх місяців «казкові» новосілля справили в Кролевці, Охтирці, Конотопі,  Ромнах та низці інших районних центрів області.