Бій Кличко-Повєткін експерти називають топовим. І кажуть, справа не тільки в боксі.

За те, щоб насолодитися видовищем, треба добре заплатити. Так, місце у першому ряду сектора Platinum коштує 12 тисяч доларів. Є дешевші, але їх небагато.

«Platinum А - це 7 ряд, всього їх 7, а в Platinum є 7 ряд і 5 ряд по 4300 доларів. Просто, кажуть, Володимир Кличко буде виходити зі сторони С, але ви ж розумієте, це все настільки вилами по воді», - говорить співробітник агентства TicketMix.

Вже було анонсовано, що подивитися бій може прийти президент Путін, і це робить поєдинок чемпіонів суперважкоатлетів ще цікавіше, повідомляють FAKTY.ictv.ua.

Розкуповує місця і київська еліта, яка хоче подивитися поєдинок. Хоча комусь цікавіше швидше себе показати, впевнений президент корпорації PMI Євген Фінкельштейн.

«На таких боях, як Повєткін - Кличко, можна зустріти всіх - від кримінальних авторитетів, які обов'язково відвідують такі бої, до політиків і бізнесменів, - розповідає Фінкельштейн.

При цьому експерти не беруться прогнозувати аншлаг як такий.  За словами Євгена Фінкельштейна, часто буває, що розкуповуються найдорожчі і найдешевші квитки, а місця середнього цінового сегменту залишаються вільними. У цьому випадку середня ціна перевищує 928 доларів.

Боксерський пєдином між Володимиром Кличком і Олександром Повєткін відбудеться 5 жовтня.