На Вінниччині ХХVІI обласний фестиваль творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе» зібрав понад 120 учасників, які представили понад півтисячі робіт в обласному краєзнавчому музеї. Усі роботи виконано з любов’ю та майстерно. Це твори образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва, дизайнові композиції із природного матеріалу, іграшки тощо.

«Основна мета фестивалю — розвивати творчі здібності дітей та молоді з функціональними  обмеженнями, самоствердження і реалізація талантів, їхня інтеграція в суспільство», — каже директор  департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталя Заболотна.

Свої праці представили учасники віком 7—35 років. Вони переможці районних та міських відбіркових конкурсів, а також вихованці центрів соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями. Виставка  триває до 4 жовтня. Відвідувачі мають змогу проголосувати за учасника, робота якого найбільше сподобалася.  Пам’ятні відзнаки отримає кожен, а  особливими дарунками буде нагороджено 35 переможців.