Президент Віктор Янукович провів зустріч із Прем’єр-міністром Миколою Азаровим, у ході якої обговорено перспективи підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом під час саміту Східного партнерства. Микола Азаров поінформував Віктора Януковича про розгляд на засіданні уряду проекту Угоди про асоціацію: «Головним питанням був, звісно, розгляд урядом проекту Угоди про асоціацію з ЄС, яку ми збираємося підписати у Вільнюсі. Президента цікавили можливі ризики і те, як уряд збирається попереджувати ці ризики. Ми цю тему досить докладно обговорили».

Крім того, порушувалася тема співпраці між Україною, Митним союзом і Російською Федерацією, обговорювалося питання функціонування промислового комплексу і народного господарства країни та результати їх роботи за вісім місяців цього року, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

Прем’єр-міністр також поінформував Президента про плани уряду щодо підтримки економічної стабільності та створення умов для подальшого розвитку економіки.

Відділ новин 
«Урядового кур’єра»