Колона військової техніки російських окупантів, включаючи великокаліберну артилерію, пройшла у п'ятницю вранці через Керч. 

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook начальник регіонального медіацентру Міноборони України в Сімферополі Владислав Селезньов, передає УКРІНФОРМ.

«Через Керч нині прямує колона військової техніки РФ. В її складі 5 КамАЗів, які тягнуть гармати великого калібру типу «Гіацинтів», – відзначається в повідомленні.

У складі колони також прямує «пара фур, схожі на мобільні станції електропостачання». Там же перебувають, як пише Селезньов, декілька Газелей з лейбами на борту РАЙКОМ, порожні Пазики з російськими військовими номерами.

Нагадаємо, раніше Селезньов повідомляв, що у п'ятницю уранці углиб Криму проїхав ешелон з російською військовою технікою. На залізничних платформах перебували 14 комплексів С-300, 4 БТРи зв'язку, 5 КамАЗів, 4 УРАЛи із кунгами і 4 УРАЛи тентовані. Крім того, за його словами, колона військової техніки чисельністю до 100 одиниць (вантажівки і БТРи) висунулася старою дорогою у бік Перекопу.