Ви думаєте, пінгвіни живуть в Антарктиці чи зоопарку? Неправда! Вони живуть там, де вони найбільш потрібні, де чекають на їх допомогу, чи то у великому місті чи в пустелі!

Незабаром, а саме 27 листопада, в український прокат виходить анімаційно-комедійна пригода від студії DreamWorks – «Пингвіни Мадагаскару».

Слід відзначити, що «Пінгвіни Мадагаскару» – це спін-оф анімаційного хіта «Мадагаскар». А й справді, задіяні у фільмі пінгвіни настільки колоритні, непередбачувані, що заслуговують на головні ролі у новому фільмі.

Кадри з фільму: втеча у Венеції. Фото з сайту ufd.kiev.ua/penguins_madagascar

Так, тепер улюблена четвірка пінгвінів, Шкіпер, Ковальски, Ріко і Прапор, повинні врятувати весь світ від планів підступного доктора Октавіуса Брайна, який замислив знищити всіх пінгвінів Землі. Але вони не єдині, кого турбує доля планети. На стежку війни з підступним Брайном вийшла засекречена організація, яка допомагає тим, хто сам собі допомогти не в змозі. І лише разом вони зможуть зупинити злісного восьминога.

«Пінгвіни Мадагаскару» вдало поєднують доступний для дитячої аудиторії сюжет, «няшних» героїв та гумор «для батьків», що робить фільм цікавим не тільки маленьким глядачам, а й дорослій аудиторії.